Uw betrouwbare partner

Techcetera is een landelijk werkend adviesbureau in de Civiele Techniek en Bouwkunde. Onze adviseurs lossen kennis- en capaciteitsvraagstukken op. Dit doen we veelal op locatie bij onze klanten.
Van tekenaars, werkvoorbereiders en projectleiders tot beleidsmedewerkers, projectmanagers en kostendeskundigen in de Civiele Techniek en Bouwkunde inclusief aangrenzende vakgebieden zoals bijvoorbeeld verkeer, milieu, groen etc. Techcetera werkt samen met gemeenten, provincies, waterschappen, aannemers, ingenieursbureaus, architectenbureaus, woningbouwverenigingen en Rijksoverheid.

Onze accountmanagers komen uit het vakgebied en vormen de perfecte verbinding tussen onze opdrachtgevers en adviseurs.

Met onze medewerkers op MBO, HBO en academisch niveau lossen wij voor onze opdrachtgevers vrijwel alle capaciteits- en kennisproblemen op in de Civiele Techniek en Bouwkunde. Op vrijwel alle denkbare functies.

In welke fase van je carrière je ook zit, Techcetera heeft altijd iets interessants te bieden op ieder niveau..

Uitdagende projecten

Als landelijk werkend adviesbureau hebben wij een zeer groot aanbod in projecten. Namens onze opdrachtgevers voeren wij alle denkbare projecten uit in de Civiele Techniek en Bouwkunde. Dit doen wij voor o.a. gemeenten, provincies, waterschappen, aannemers, ingenieursbureaus, architectenbureaus, woningbouwverenigingen en Rijksoverheid.
Wij hebben uitdagende projecten die passen bij onze adviseurs. Door het grote aanbod van projecten doen onze adviseurs altijd wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Op deze manier leveren wij een hoge kwaliteit en zijn wij een gerespecteerde partner voor onze opdrachtgevers.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Adviseurs van Techcetera hebben een MBO, HBO of academische opleiding in de Civiele Techniek en of Bouwkunde.

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, opleidingsmogelijkheden en een uitgebreid pakket aan werknemers- en privéverzekeringen.

In welke fase je ook zit van je carrière, Techcetera heeft altijd iets interessants te bieden met uitstekende doorgroeimogelijkheden op ieder niveau.

Techcetera als intermediair

Door de langdurige, vertrouwelijke en vaak exclusieve relatie die wij hebben met onze opdrachtgevers worden wij regelmatig gevraagd voor het invullen van vaste functies. Indien dit na een inhuurperiode wederzijds bevalt bestaat de mogelijkheid om rechtstreeks in dienst te treden bij onze opdrachtgever.
Copyright © Techcetera | Webdesign: Estherism

Sign in

Sign Up

Registration is currently disabled.

Forgot Password