Techcetera is een landelijk werkend adviesbureau in de Civiele Techniek en Bouwkunde. Onze adviseurs lossen kennis- en capaciteitsvraagstukken op. Dit doen we veelal op locatie bij onze klanten. Van tekenaars, werkvoorbereiders en projectleiders tot beleidsmedewerkers, projectmanagers en kostendeskundigen in de Civiele Techniek en Bouwkunde inclusief aangrenzende vakgebieden zoals bijvoorbeeld verkeer, milieu, groen etc.

Techcetera werkt samen met gemeenten, provincies, waterschappen, aannemers, ingenieursbureaus en Rijksoverheid.

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een technisch projectleider die de benodigde technisch kennis heeft en tegelijkertijd zorgt voor een goede samenwerking met de interne/externe projectteamleden en opdrachtgever. De nadruk van de werkzaamheden liggen op het inhoudelijk trekken van meerdere projecten betreffende het onderhoud aan een (soms monumentale) brug, sluis of oever.

De werkzaamheden van de technisch projectleider richten zich grofweg op: Coördineren specialisten, interpreteren van technisch resultaten en het rapporteren van resultaten. Veel van de benodigde expertise/inzet zal bij externe bureaus ingekocht moeten worden, dus een professionele aansturing van deze bureaus is essentieel. Eigenschappen voor deze functie zijn een proactieve instelling, gewend risico gestuurd te werken, goed organiserend vermogen, resultaatgericht en goede sociale vaardigheden.

Wat zoeken wij?

  • Je beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
    Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald (Civiele) technische MBO diploma
  • In de afgelopen 5 jaar heb je tenminste 3 jaar aantoonbare ervaringopgedaan als projectleider.
  • Je hebt tenminste 3 jaar aantoonbare ervaring opgedaan in het begeleiden/uitwerken van civiele constructies.
  • Ervaring met RAW contracten.
  • Minimaal 3 jaar ervaringmet het werken met kwaliteitsborging.
  • Ervaring met het leiden van civieltechnische projecten en procedures in de uitvoering
  • Je hebt technische kennis op het gebied van civiele constructies (vaste en beweegbare bruggen, sluizen, oevers/kademuren, etc.).
  • Ervaring met het werken aan projecten in stedelijke omgeving.

Voor nadere informatie kun je direct contact opnemen met Techcetera, telefoon 085 02 20 010 of stuur een bericht naar info@techcetera.nl

Print vacature
Vacature overzicht

Sign in

Sign Up

Registration is currently disabled.

Forgotten Password

Deel