Vacature: Civiel technische projectleider

Werken aan complexe civiel technische projecten. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding door middel van het opstellen van projectbrieven en projectcontracten, het ontwerpen van projectstructuur, het inschakelen van in- of externe capaciteit en het creëren van werkbare randvoorwaarden.
En natuurlijk heb je zicht op de doorontwikkeling van beleidsambities en vertaalt deze waar mogelijk in je projecten. Daardoor schakel je actief met de ambtelijk en bestuurlijk opdrachtgever om koers te bepalen en weet je wanneer op te schalen of een besluit op te halen. Vanzelfsprekend ligt de verantwoordelijkheid van de financiële bewaking bij jou en rapporteer je aan de opdrachtgever over de voortgang. Kortom jij bent de schakel tussen inwoners, bestuurders, belangengroepen,, opdrachtgever, collega’s, aannemer(s) en overige betrokken partijen bij de uitvoering van het project. Regelmatig overleggen met externe instanties, maar ook met inwoners en bedrijven. Daarbij geef je voorlichting, verstrek je informatie en behandel je klachten over geplande en in uitvoering zijnde werken.

Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en durft koers te kiezen en lastige knopen door te hakken. Je houdt rekening met de aanwezige (politieke) gevoeligheden binnen en buiten de organisatie en je bent communicatief sterk in woord en schrift.  Tijdens de voortgang van het project kijk je breder dan alleen civiele projecten en hebt affiniteit/ervaring met verkeer, groen en beheer en vooral kijk je vanuit onze ondernemers en bewoners. Als teamplayer ben je in staat om medewerkers te coachen en te reflecteren op gedrag en lever je graag een structurele bijdrage aan de opgave waar het team voor staat.

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in als projectleider civiele techniek binnen een gemeente;
  • Een afgeronde hbo bachelor opleiding in de richting van Civiele Techniek;
  • Aantoonbare werkervaring met (burger)participatie en interactie met belanghebbenden (College en Raad, inwoners, bedrijven).

Voor nadere informatie kun je direct contact opnemen met Techcetera, telefoon 085 02 20 010 of stuur een bericht naar info@techcetera.nl

Print vacature
Vacature overzicht

Sign in

Sign Up

Registration is currently disabled.

Forgotten Password

Deel